zondag 6 juli 2008

Tilburg



Na een treinreis van meer dan 28 uur, kwamen we zaterdag 5 juli rond 13.15 uur aan op het station in Tilburg. Zo'n lange terugreis helpt een beetje om weer te 'landen' in het gewone leven. Onderweg neem je steeds meer afscheid van medepelgrims die ook hun eigen weg gaan. Tussen Parijs en Rotterdam waren Hanneke en ik voor het eerst in meer dan 3 maanden bijna 4 uur gescheiden van elkaar, omdat we zitplaatsen hadden in verschillende rijtuigen.


Op het station was er een warm welkom door familie en collega's. Bloemen, omhelzingen, gelukwensen..... dankbaar dat we zoveel mensen die ons dierbaar zijn al direct konden ontmoeten.

Ook thuis veel kaarten met gelukwensen en ook vele fijne reacties op deze weblog. Wij willen iedereen bedanken voor deze hartverwarmende ontvangst.

Ook veel dank voor alle reacties die we onderweg van jullie via de mail en de weblog mochten ontvangen. Zo liepen wij onze weg in verbondenheid met velen.


Speciaal ook dank van Hanneke aan iedereen die een bijdrage geleverd heeft aan de sponsoractie. Er staat nu al meer dan 1000,- euro op de rekening.


Ik wil tenslotte nog speciaal de verkoopster van Bever-sport in Tilburg bedanken die in het afgelopen najaar, toen Hanneke vertelde dat ze dingen kwam uitzoeken voor een voettocht naar Santiago, zei: "Dat kunt u nooit....." Een sterkere stimulans om op de moeilijke momenten toch door te zetten is niet denkbaar.

Bedankt !!!!!


(Binnenkort volgen op de weblog nog enkele foto's en daarna gaan we sluiten)

Geen opmerkingen: