zondag 18 november 2007

Op pad ..... hoe het begon

Op 2 september 1998 gingen we , samen met Lucas en Anna, op pad. Natuurlijk hadden we al veel wandelingen gemaakt, maar nu begonnen we aan een écht lange afstand wandelpad (LAW9) het Pieterpad. We vertrokken op de Pietersberg bij Maastricht en liepen dagtochten en etappes van 2 of 3 dagen. Op 22 mei 2004 bereiken we, ook nu weer met Lucas, Pieterburen in noord Groningen.

















Hierna besloten we 'het rondje Nederland' af te maken. In het noorden via het Wad en Wierdenpad ( LAW 5.5) en het Friese Kustpad ( Law 5.4) van Pieterburen naar de Afsluitdijk .

In het zuiden waren we op 7 maart 2003 in Den Bosch al begonnen aan het 2e deel van het Pelgrimspad ( LAw 7-II). In verschillende dagetappes liepen we naar Visé (B). Aankomst 30 juli 2006.







Vanaf 19 november 2005 liepen we ook vanuit Tilburg in westelijke richting over het Grenslandpad (law 11) naar Sluis. Daar kwamen we in augustus 2007 aan. Via het Deltapad (law 5.1) en het Hollands Kustpad ( Law 5.2) willen we naar de Afsluitdijk om zo het "rondje Nederland" compleet te maken. In 2007 liepen we van Sluis via Vlissingen naar Domburg.




Rust aan zee tussen Breskens en Cadzand




Sluis. Grenslandpad en Deltapad




2 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Heb jullie blog bekeken n.a.v. de melding in de schoolwijzer. Heb zo een indruk gekregen van jullie ambities. Nu deze uitdaging! Wij wensen jullie veel moed toe en vooral veel plezier.

hg

Daan en Ans